Babsan Allsång i Lomma

Premiär för Allsång i Lomma onsdag 26 juni kl 19:00.

Följ med på en magisk musikalisk resa vid havet med ALLSÅNG I LOMMA.

Sommar i Skåne, vid Lommas vackra strandlinje, betyder solsken, havsbris och oförglömliga ögonblick.

Njut av en spektakulär vy över havet medan du sjunger tillsammans med andra entusiaster. Lomma skämmer bort dig med hänförande solnedgångar och en atmosfär som är lika varm som sommarsolen. Känn sandens mjukhet under fötterna och skapa din egen lilla dansplats vid strandkanten.
Låt ljudet av vågorna bli din naturliga bakgrundsmusik medan du sjunger med i dina favoritlåtar. Havets susande toner ger en extra dimension till musikupplevelsen och skapar en stämning som är svårslagen.

Allsång i Lomma bjuder på en imponerande lineup av stora kända samt lokala artister och överraskningar som ger kvällen extra krydda. Upptäck nya talanger och njut av välbekanta röster som ger liv åt stranden.
Ta med din egen picknickkorg eller njut av läckra sommardelikatesser från lokala matvagnar. En smakfull kombination av musik och mat gör Allsång i Lomma till den perfekta sommarfesten.

Så slå på sångstämman, ta med vännerna och familjen, och känn hur sommarens magi infinner sig vid havet i Lomma. Köp dina biljetter nu och låt Allsång i Lomma bli höjdpunkten på din sommar – en fest du sent kommer att glömma!

 

Biljettinfo:
Området i gräset är öppet för allmänheten i mån av plats. Toalett och enklare mat/dryck finns.
Alla sittplatser är reserverade för biljettköpare av PARKETT. Biljettköpare till Parkett är garanterade en plats till evenemanget.
PARKETT inklusive allsångshäfte 150kr

Stolt huvudsponsor: Lomma kommun

Allsång i Lomma. Lomma kommun