Arvingarna kommer till Lomma 2024

Svenska pophjältarna, Arvingarna, bär med sig en musikalisk skatt som har präglat generationer. Nu är det dags för Lomma att dansa, sjunga och skapa minnen när dessa legender intar scenen.

Det har gått trettio år sedan medlemmarna i Arvingarna började skriva låtar tillsammans i Partille. Med föräldrar i Streaplers och Flamingokvartetten fick de dansmusiken i blodet, men redan från början hittade de sin egen stil. Ska man summera Arvingarnas karriär så här långt kan man börja med 19 album, ett 20-tal låtar på Svensktoppen och tre grammisar. Hela 6 gånger har de ställt upp i Melodifestivalen.

 

2021 år stod de åter igen på Mello-scenen med bidraget ”Tänker inte alls gå hem”. En riktig schlagerdänga som inte kommer lämna någon stillasittandes! Första bidraget och deras stora genombrott ”Eloise” tog dem till seger och en sjunde plats i Eurovision Song Contest 1993. 1995 var de tillbaka med ”Bo Diddley”, en låt som har blivit en av deras mest älskade. Fem år senare 1999 återkom de med ”De svär jag på” som tog en tredjeplats och 2002 blev de sexa med ”Ingenting är större än vi”. Ingen kunde missa killarnas återkomst till tävlingen med superhiten I DO 2019.

En kväll med Arvingarna är en kväll fylld med glädje och fest och rutinen som sitter i ryggmärgen efter 30 år på turné kan ingen ta miste på! Oavsett om ni är ett företag eller om ni är en festival eller så är Arvingarna bandet som passar alla, stora som små!


Ta chansen att uppleva ARVINGARNA Live i Lomma!

 

Arvingarna Live i Lomma 2024

5 svar

  1. Finns det någon som vill sälja 2 biljetter på
    Parkett på främsta raden så kontakta gärna mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *