Hög tid att presentera våra artister till sommarscen 2024 lite närmare. Först ut är folkkära Linnea Henriksson från Halmstad!

Linnea är en begåvad sångerska och låtskrivare med rötterna i Halmstad. Hennes musikstil kan vidare beskrivas som en mix av pop, soul och jazz, vilket skapar en unik och fängslande ljudbild. Linnea blev “jazz-Linnea” med hela svenska folket sedan hon deltog i programmet Idol 2010.

Debutalbumet kom 2012 och hon blev för det året framröstad av lyssnarna till “Årets artist” på P3 Guld-galan. Nu har det därmed gått ett dryg decinnie sedan dess och fler album och låtar har släppts. Linnea har verkligen blivit Linnea med hela svenska folket. Uppträden på Allsång på Skansen, i BingoLotto och avslutande sommarpratare i P1 visar tydligt att hon är en mycket omtyckt artist. Dessutom är hon en av Sveriges bästa sångerskor i samma klass som Helen Sjöholm och Lisa Ekdahl.

Linnea släppte sitt album “Det lilla” 2023 och beskriver det själv i pressmeddelandet så här:

”’Det lilla’ är ett album som tar vid där mitt förra slutade. Jag slutade mitt förra album lyckligt, med en försiktig önskan om att få ’stå stilla, skaffa barn och grejer’. Mina album är mitt liv och de senaste åren har jag fått vara där – i ’det lilla’ – och aldrig har jag upplevt större saker”, säger Henriksson i ett pressmeddelande.

Linnea Henrikssom kommer till Lomma sommarscen lördagen den 29 juni 2024.

Med sina känslosamma texter och kraftfulla röstslingor har Linnea Henriksson vidare blivit en älskad artist både här hemma och internationellt. Missa inte chansen att uppleva hennes magiska framträdande live i en intim konsertupplevelse på Lomma sommarscen!

Är du nyfiken på mer om Linnea? Då kan du förutom att läsa hennes blogg i magasinet Elle också lyssna på hennes YouTube-kanal

Boka biljetter till Linnea på Live i Lommas sommarscen, klicka här!